Äänimaljahoito

Äänimaljahoito Siikajoki Ruukki Raahe Oulu

Äänimaljahoito on kehoa ja mieltä syvärentouttava hoito. Ääniaallot värähtelevät solutasolla, aiheuttaen kudosten rentoutumista. Voit tuntea hermostosi mukautuvan ääniaaltojen tahtiin ja voit päästä unen ja valveen välitilaan, jolloin aivot lepäävät. 45-60 minuutin hoito voikin vastata 2-3 tunnin syvän unen vaikutusta. Hoito tapahtuu vaatteet päällä viltin alla, maljoja soitetaan sekä keholla, että kehon vierellä. Hoito sopii erityisen hyvin levottomuuteen, univaikeuksiin, stressiin, ahdistusoireisiin ja ylivirittyneisyyteen. 

Vaikutukset perustuvat kehon normaalin toiminnan palauttamiseen ja epätasapainotilojen korjaamiseen aktivoimalla lepohermostoa, kehon taistele/pakene-reaktio voi laantua. Ääniaallot tasapainottavat energian virtausta kehossa, rauhoittavat aivojen aktiivisuutta, jolloin alitajunta saa tilaa, uudet ajatukset ja ideat voivat lähteä nousemaan. 

Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu, oksitosiinin eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy, hermosto ja lihakset rentoutuvat. Kehon omat paranemisprosessit pääsevät käynnistymään.

Äänimaljahoito ei suositella, mikäli sinulla on sydämentahdistin tai psykoositaipumusta. Akuuttien syöpähoitojen aikana harkinnan mukaan. 

Sointukylpy on ryhmämuotoinen äänimaljarentoutus. Sointukylvyissä soitan tiibetiläisiä äänimaljoja, kristallimaljaa, tamtamia, sadeputkea sekä koshi-kelloa. Myös rumpu on mahdollista ottaa soitinvalikoimaan, uutuutena tulossa myös ääniraudat. 

Järjestän sointukylpyjä sekä tilausryhmille, että erillistapahtumina noin 80 kilometrin säteellä Siikajoelta.  Seuraa tapahtumia Facebook-sivullani. Yksityisryhmistä voit kysyä lisää puhelimitse tai sähköpostilla.

Hieronta-Siikajoki-kuvaaja Roi Huntila

Tulethan terveenä.

Äänimaljahoidon hyötyjä

Rentouttaa

Äänimaljahoito on kehoa ja mieltä syvärentouttava hoito.

Laskee verenpainetta

Äänimaljahoito voi rauhoittaa sydämen sykettä ja verenpaine laskee.

parantaa unta

Äänimaljahoito hidastuttaa aivoaaltoja ja syvänunen määrä voi lisääntyä.

Oletko valmis rentoutumaan?

"Your body is precious. It is our vehicle for awakening. Treat it with care."

Buddha

Seuraa Somessa: